Meló Jánosné

Ha az embert olyannak vesszük,

mint amilyen,

tulajdonképpen rosszabbá tesszük.

De ha olyannak vesszük, amilyennek lennie kell,

akkor azzá tesszük, ami lehetne.”

 

Meló Jánosné Kati vagyok. Boldog családban élek férjemmel és három gyermekemmel. Családom és munkám tölti ki életem szinte minden percét.

1985-ben végeztem a Bárczy Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola oligofrén-tiflopedagógiai szakán.   Csongrádon a „kisegítő” iskolában tanítottam, majd 1992-től korai fejlesztéssel is foglalkoztam. Ekkor végeztem el a Korai fejlesztés” posztgraduális képzést és 1993-tól csak ezzel és óvodai fejlesztéssel foglalkozom. 1996-ban fejlesztő pedagógiát, 1999-ben szenzoros integrációs terápiát, majd 2004-ben Delacato-tornát és kronobiológiát tanultam.2003-tól a csongrádi Nevelési Tanácsadó, 2006-tól Egységes Pedagógiai Szakszolgálat gyógypedagógusaként ezeket a terápiákat alkalmazva főleg korai fejlesztéssel, részképesség zavarral küzdő óvodásokkal és iskolások mozgásterápiájával foglalkozom. Új feladatként látássérült korai és óvodai fejlesztésével is dolgozom.  Plusz szolgáltatásként baba-mama játszóházat szerveztünk a város védőnőivel ahová gyermekorvosaink javaslatára főként 0-3 éves babák és szüleik járnak játszani és „jól érezni”

magukat, miközben aktuális problémáikra is megoldást kapnak. Az életemmel megbékéltem, jól érzem magam, családomra büszke  vagyok, a munkám szinte tölt, szeretek adni és feltétel nélkül szeretni és elfogadni, ami mindig és mindenhol igaz, de kiemelkedő jelentőséggel bír a korai fejlesztés területén.

Keresés az oldalon

Legutóbbi hozzászólások